050 41 41 27
Bossuyt

VILLA TE ZUIENKERKE

EPC

certificaatnummer    20200729-0002298597-RES-1

270
Energiezuinig
Niet energiezuinig

Informatie

Deze ruime (335 m² !), landelijk gelegen villa bevindt zich langs de prachtige polders van het pittoreske Zuienkerke. De villa beschikt onder meer over 4 slaapkamers, 1 badkamer, 1 doucheruimte & 2 garages met een zeer mooie oprit. Met daarnaast een perfect onderhouden tuin met een gezellig terras aan de zijgevel & een spacieus terras achteraan met open zicht op de polders. Ook is de woning voorzien van een beveiligingsinstallatie, volledig omheind en enkel toegankelijk via de elektrische toegangspoort. Al deze aspecten maken samen een zeer aantrekkelijke woning op een zeer interessante ligging.

Indeling:
Gelijkvloers: (Binnen) Ruime inkomhal - spacieuze living die een zitruimte, eetruimte & bureauruimte voorziet en daarbovenop vooraan uitgeeft op de mooie tuin en zijdelings & achteraan op het terras & de polders - ruime, volledig geïnstalleerde keuken (keramische kookplaat; dampkap; oven; vaatwasser) met daarnaast een zeer ruime koele berging - toilet - zeer ruime garage met elektrische poort, afzonderlijk toilet en afzonderlijke doucheruimte - slaapkamer/multifunctionele ruimte - vernieuwde badkamer met wandmeubel en grote inloopdouche & toilet.
(Buiten) Zeer brede en diepe garage net naast de woning die achteraan toegang biedt tot het achterterras. Vóór de woning is er een grote oprit met een perfect onderhouden tuin waarlangs we komen aan het zijterras die werd opgedeeld in 2 delen en beschikt over een elektrische zonneluifel & een ruim tuinhuis met aanhorigheden. Het achterterras is zeer praktisch ingedeeld en biedt een fenomenaal zicht op de polders.

Bovenverdiep: Via de prachtige eikenhouten trap komen we aan in de nachthal van de woning - toilet - 3 slaapkamers met elk hun eigen afzonderlijke wasruimte - zeer grote zolderruimte met mogelijkheid om uit te breiden als extra slaapkamer (met badkamer).

Bouwjaar 1992
KI 1314,37
Type verwarming Mazout
Waterputten 2 x 5000 l

Vraagprijs

€ 649 900

Kenmerken

Oppervlakte 1397m²
Aantal slaapkamers 4
Terras of tuin Beide
Aantal badkamers 1
Zeezicht Nee
Garage of parkeerplaats Garage

Adres

Blankenbergse Steenweg 5
8377 Zuienkerke

Referentie

Luxueuze Villa Zuienkerke

Heeft u interesse

Contacteer ons