NL FR
U zoekt:
Contact info
Bossuyt bvba
Zeedijk 81
8370 Blankenberge

T +32 (0)50 41 41 27
F +32 (0)50 42 96 43

info@bossuyt.be

Openingsuren:

09.30 - 12.00
14.00 - 17.00

Zondag en woensdag gesloten
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden
Uw verblijf nabij de zee en het strand... U wenst een (vakantie) verblijf te huren....

Wij verhuren studio’s en appartementen met 1 of 2 slaapkamers met een maximum capaciteit van 6 personen en met een minimum duurtijd van 7 dagen. Het huren van een garage of parkeerplaats is eveneens via onze bemiddeling mogelijk.

Huren: info/voorwaarden:

De reservaties voor de seizoenverhuur starten vanaf medio januari. Hoe vroeger u reserveert, hoe ruimer de keuze! De prijzen variëren volgens de grootte, comfort en de periode waarin u huurt. Agence Bossuyt verhuurt enkel appartementen op de Zeedijk en aan de jachthaven voor een minimumduur van 7 dagen. Aankomst 15 uur en vertrek 10 uur zijn steeds op vrijdag voorzien.

Betalingsmodaliteiten:

Bij de reservatie betaalt u 40 % van de huur en ontvangt u een reservatiebevestiging. Minstens 15 dagen voor uw aankomst betaalt u de waarborg + het saldo van de huurprijs. De betaalde waarborg wordt 1 à 2 maanden na uw vertrek terugbetaald na aftrek van eventuele kosten voor schoonmaak en/of schade.

Afhalen sleutels:

Aankomst op vrijdag van 15 uur tot 18 uur en vertrek op vrijdag ten laatste om 10 uur.

Linnen:

Lakens, tafellinnen en handdoeken zijn nooit voorhanden. Het gebruik van bedlinnen is evenwel verplicht en dient uzelf mede te brengen of kan eventueel gehuurd worden in een plaatselijk wassalon.

Huisdieren:

Huisdieren worden enkel gedoogd mits schriftelijke toelating!

Algemeen:

In deze website werd gestreefd naar een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van de vakantieverblijven. Voor nadere inlichtingen, aarzel niet om Agence Bossuyt te contacteren .

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele typfouten in deze website.

Alle inlichtingen in deze website zijn gegeven onder voorbehoud van wijzigingen. Enkel de bevestiging van een reservatie is correct.